Gull i NSFF NM i film!

Jeg har deltatt i NSFF NM i foto en rekke ganger, med blandet hell. Jeg har fått antatt noen bilder, det har også blitt hederlig omtale og medalje,  men de fleste bildene har blitt refusert. Slik skal det jo være, det skal være et trangt nåløye å passere når bildene blir antatt!

Det var derfor med stor spenning jeg i år deltok i filmdelen av NSFF NM for første gang. Jeg har tidligere skrevet om digitale historier, og filmen jeg lagte om gorillasporing  fra min reise til Uganda i 2012. Denne filmen leverte jeg i NSFF NM i foto, i klassen «hverdagsfilm».

Det var med overraskelse og stor glede jeg mottok meldingen at filmen gikk helt til topps og ble belønnet med gullmedalje! Ekstra moro var det også at jeg fikk en egen pris som beste debutant i NM i film.

En ekstra bonus var det jo også at de to neste plassen (delt sølv faktisk) også gikk til medlemmer fra Trondhjems kameraklubb. En inspirerende og kreativ klubb, hvor jeg er stolt av å være medlem.

Her er filmen min fra Uganda, «En time som setter spor.»

(NB! historien inneholder lydspor som høres best med høyttalere som kan gjengi dypbass)

2 tanker om “Gull i NSFF NM i film!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: