Dovrefjell juli 2013

Dovrefjell er et område med storslått natur og store naturopplevelser. Det er også et høyfjellsområde hvor vær og vind skifter fort, og hvor man bør være forberedt på dårlig vær, selv på en «solskinnsdag».

Jeg var på Dovrefjell noen dager i midten av juli, sammen med to gode kamerater. Dette er blitt en årlig tradisjon, og dette var sjette gang vi var samlet til noen feriedager i fantastiske (men enkle) omgivelser i høyfjellet.

Fotografisk ble det ikke de store blinkskuddene, til det var været for ustabilt. Vi gikk innover fjellet i 22 plussgrader og nydelig sommervær. Dagen etter våknet vi til frisk bris og +8 grader. I løpet av helgen økte vinden til kuling, og temperaturen sank ytterligere. Men det ble da noen bilder og her er et lite innblikk i turen på Dovrefjell juli 2013.

Alle bilder er tatt med Nikon D7100, Nikon 300mm 2.8 og Nikon 16-85 mm.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: