17. nature print biennial

FIAP (Fédération Internationale de l’Art Photographique) arrangerer foto-biennaler innen ulike tema. I år arrangeres blant annet en biennal innen naturfoto. Dette er en nasjonskonkurranse hvor det ulike nasjonene stiller med bilder som sammen teller som et «landslag».

NSFF (Norsk Selskap For Fotografi) som administrerer den norske deltakelsen lyste tidligere i år ut innleveringskonkurranse innen temaene «norske fugler» og «norske blomster» for å representere Norge i denne biennalen. Jeg leverte inn 4 bilder i hver kategori, i håp om å bli plukket ut.

Det ble valgt ut 20 bilder i kategorien «norske fugler» og 10 bilder i kategorien «norske blomster» som skal være det norske «landslaget». Gleden var derfor stor da jeg tidligere denne uken fikk beskjed om at to av mine fuglebilder og et av blomsterbildene var antatt til å representere det norske «landslaget.»

 De to fuglebildene som ble valgt ut var «Sangsvaner» og «Svarthvit fluesnapper», og bildet «Myrull» ble valgt ut i kategorien «norske blomster.»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: