Digital historiefortelling

Våren 2013 var det nasjonalt fototreff i Trondheim. Blant mange flotte foredrag og bildevisninger var det foredraget til Kristoffer Pahle fra Jazzmontør om digitale historiefortellinger som virkelig inspirerte meg. Dette hadde jeg lyst til å prøve en gang!

I høst arrangerte Trondhjems kameraklubb en workshop med Kristoffer fra Jazzmontør og digitale fortellinger. Dette skulle jeg være med på!

Det ble en utrolig inspirerende helg med kreativ moro, stødig og energisk ledet av Kristoffer.

Jeg hadde allerede før workshopen tenkt gjennom noen historier jeg hadde lyst til å fortelle. En av de var en opplevelse som har gjort stort inntrykk på meg.

I februar 2012 var jeg i Uganda. Dette var mitt første møte med Afrika, og høydepunktet var sporing av fjellgorilla i Bwindi nasjonalpark. Denne opplevelsen ville jeg skildre gjennom en digital fortelling.

(NB! historien inneholder lydspor som høres best med høyttalere som kan gjengi dypbass)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: