Kom mai du skjønne milde..

April er ihvertfall over halveis, og dagene går raskt mot mai og forhåpentligvis mildere vær. Om ikke vinteren har vært så veldig kald, så har den ihvertfall vært lang nok. Våren har virkelig blitt satt på prøve med stadige nye snøfall og minusgrader her i Trondheim.

Men nå har det endelig vært noen dager som får tankene til å ledes mot vår. Sola skinner, fuglene kvitrer og tomatplantene (som forhåpentligvis skal gi gode søte tomater senere i år) strekker seg i vinduskarmen.

Ladestien er et av mange flotte områder i Trondheim på denne tiden av året. Hestehoven titter opp av bakken mot slutten av mars, snør ned, og kommer tilbake. Nå som vi er midten av april fylles det stadig opp av nye tilbakevendte «sydenturister», Ladestien blir grønnere og grønnere, og etterhvert som sola varmer, kommer også grillukta tilbake i vikene med tilhørende måkeskrik.

Her er noen «tidlig-vårbilder» fra Trondheim.

Klikk på bildene for å starte gallerivisning, piltastene kan brukes for å bla mellom bildene.

.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: