Fotosafari Kenya 2013!!

Fotosafarien til Uganda sist februar var noe av det flotteste jeg har vært med på. Opplevelsen av Afrika for første gang, se Uganda med variasjonen fra savannene i lavlandet til 10 timers «klatring» for å spore ville fjellgorillaer i grenseområdene mot Kongo, er minner som varer livet ut. Faktisk så gjorde denne turen så store inntrykk, at jeg allerede neste sommer skal tilbake til Afrika!

Denne gangen går turen til Ugandas naboland i øst, Kenya. En meddeltaker fra Ugandaturen skal være reiseleder på en 14-dagers fotosafari i Samburu NP, Lake Naguru NR og Maasai Mara NR. Dette blir 14 dager fylt med store opplevelser og utallige fotomuligheter. Tidspunktet for turen er lagt til månedsskiftet juli/august 2013. Her kommer vi til å oppleve et av verdens største eventyr, «The great migration», hvor titusener av gnu, sebraer, bøfler og andre dyr i sin årlige vandring etter beite blant annet skal krysse Mara-elven.

Dette er en tur jeg anbefaler alle å vurdere, enten man er naturfotoentusiast, Afrikaentusiast eller bare har lyst på et eventyr som sannsynligvis gir minner for livet. Se lenken under for mer informasjon.

NB!! Turen er spesielt lagt opp for fotografering og det er derfor begrenset antall plasser. Dette for å kunne tilby hver deltaker best mulig fotoforhold fra safaribilene.

http://biophoto.no/index.php?option=com_content&view=article&id=108:safari-til-kenya-2013&catid=13&Itemid=180

Her er noen bilder fra turen til Uganda for å sette stemningen.

Bli med på fotosafari!!

(Flere Ugandabilder ligger tilgjengelig på bloggen og kan søkes opp fra søkefeltet til høyre på siden)

Alle bilder er tatt med Nikon D300s og Nikon 300mm 2.8 VR.

3 tanker om “Fotosafari Kenya 2013!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: