Fototreff på Venabygdsfjellet!

Som jeg skrev i et tidligere innlegg så skulle jeg til Venabygdsfjellet for å delta på et fototreff i begynnelsen av denne måneden. Forventningene var høye da jeg også deltok på treffet i fjor, og både faglig og sosialt var treffet svært bra!

Treffet var i år 2-3 uker senere, og det var derfor håp om litt mer høstfarger i fjellet. Det er Venabu fjellhotell som er vertskap for treffet, og fotograf Olav Storm sammen med Erik Damsgaard fra FotoVideo som arrangerer treffet. I år var naturfotografene Ole Jørgen Liodden og Jørn Areklett Omre til stede med både foredrag og gode råd i felten.

Ca 25 deltakere var med på treffet og rundt halvparten var kjente ansikter fra i fjor. Det er alltid utrolig spennende å se hvor forskjellige bilder man tar på et slik treff, selv om vi er på de samme lokasjonene, og fotograferer mye av de samme motivene.

Vertskapet på Venabu fortjener en ekstra stor takk for sin stå-på vilje, engasjement og gode humør!! (takk Lars & Halldis). I år som i fjor ble dette en helg fylt med fotofaglig moro, dyktige foredragsholder og masse hyggelige og entusiastiske deltakere!

PS! Går du med en liten drøm om å drive et fjellhotell, så er vertskapet på Venabu på utkikk etter nye drivere og eiere!

Her er noen mer eller mindre høst-relaterte bilder fra årets fototreff!

Følgende utstyr er benyttet på bildene over; Nikon D300s, Nikon 16-85mm, Nikon 70-200mm, Sigma 150mm Macro.

En tanke om “Fototreff på Venabygdsfjellet!

  1. Tilbaketråkk: Fototreff på Venabu fjellhotell! | Kristian Voldheim fotoblogg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: