Arrivederci Trondheim, buon giorno Roma!

Om en liten uke pakker jeg kofferten, og forlater høsttunge Trøndelag noen dager. Turen går til Italia, nærmere bestemt Roma! Turen er i regi av jobb, men jeg håper å få et lite blikk av byen og få tatt noen bilder. Jeg har aldri i vært i Roma før, så dette regner jeg med blir spennende og hektiske dager! Denne turen får fungere som en «teaser» for å dra tilbake senere med litt bedre tid til opplevelser og sightseeing!

I 2009 og 2011 var jeg på ferie i Italia, i et annet fantastisk område; Toscana. Her mangler det heller ikke fotomotiver, og mat, drikke, kunst, kultur, natur og klima er også bare helt fantastisk! Her står kulturskattene «i kø» for fotografen. Landskap med sypresser, vinmarker og olivenlunder så langt øyet kan se, samt mat- og vinopplevelser som er blant det ypperste Italia kan tilby.

Her er noen «feriebilder» fra Toscana i 2009 og 2011.

Fotoutstyr benytter på bildene over er Nikon D80, Nikon D300s, Nikon 16-85 mm, Nikon 70-300, Sigma 150mm Macro.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: