Søndagstur!

Jeg fortsetter med «kortreist» foto. Bildene i dette innlegget er alle fra sist søndag. De ble tatt på en liten «rusletur» i nabolaget her i Trondheim. I utgangspunktet hadde jeg tenkt meg ut på en fototur med full fotosekk, niste og «full pakke». Nå ble det derimot litt annerledes denne søndagen. Helgejobbingen jeg skulle være med på gikk ikke helt som planlagt, og det som skulle være noen timers overtidsjobbing lørdag kveld, ble en «helaften» med store deler av natta også. Det ble derfor en litt kortere tur med kamera over skuldera søndag ettermiddag.

Mitt første telezoom objektiv var et 70-300mm med blender 4,5 til 5.6. Et rimelig alternativ da jeg skulle investerte i speilrefleksutstyr. Men dette objektivet blir fortsatt montert på kameraet på slike turer som denne søndagen. Det er lett, kompakt og det har VR-funksjon som hjelper til med stabilisering uten stativ. Jeg foretrekker helt klart 300mm 2.8 objektivet mitt (med eventuelt konvertere) på mer «seriøse» fototurer, men 70-300 blir stadig med på ut og leverer ikke så verst bilder heller.

Alle bildene er tatt med Nikon D300s og Nikon 70-300mm.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: