Om foto, konkurranse og litt selvskryt.

Det kan konkurreres i så mangt! Foto er intet unntak, og det er spennende å bli målt opp mot andre for å se hva man kan få til «bak kamera». Dette appellerer jo også til konkurranseinstinktet. Muligheten til å hevde seg i en konkurranse, og kanskje til å med få en bra plassering!

Jeg prøvde meg så vidt på noen fotokonkurranser i fjor. Jeg er jo glad i natur og naturfoto, så jeg ble med på siste runden i «NM i naturfoto». Dette er en konkurranse som arrangeres av bladet Villmarksliv. Den går over 10 runder, og jeg var kun med i siste runde. Men bildene jeg leverte fikk «bronsje» plasseringer som er den laveste kategorien premierte bilder. Utrolig moro! Og et av bildene var bare ett poeng unna sølv plass.

Men det store høydepunktet både fotografisk og konkurransemessig for min del kom i NSFF sin «NM i foto». Dette er en nasjonal konkurranse åpen for alle medlemmer i NSFF. Her konkurreres det over en høstkonkurranse og en vårkonkurranse. Jeg leverte bilder i kategorien «projeksjon». I den kategorien ble det levert drøyt 1600 bilder, og totalt 300 ble antatt eller bedre. Det ble delt ut en 1.plass, to 2.plasser, tre 3.plasser og 10 hederlige omtaler. Her fikk jeg et bilde antatt og en 3.plass for bildet av sjiraff på savannen.  Selv om det er sammenlagtplasseringer som teller, så var det utrolig moro å komme så høyt med et enkeltbilde i konkurransen.

2013 blir et spennende fotoår, og konkurranseinstinktet er så absolutt tilstede!

Nedenfor er bildene som ble antatt i «NM i naturfoto» og «NM i foto».

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: