Månedens bilde mai 2014!

Jeg har vært medlem i Trondhjems kameraklubb siden 2009 og har lenge hatt stor glede av å delta i Månedens bilde konkurransene som arrangeres. Det har blitt noen antatte bilder og også et par-tre andre plasser, men jeg har aldri nådd helt opp. Ikke før nå i mai 2014!

Temaet for denne konkurransen var «Helt grønn» og jeg sendte inn to bilder med litt forskjellig tema. «Blåkinnbieter» ble fotografert på turen til Uganda i 2012, og dette bildet gikk av med seieren denne måneden. Ekstra moro var det at «Flodhestsalat» fra Kenya i fjor sommer også gjorde det så bra, og jeg endte dermed opp med både 1. og 2. plass i Trondhjems kameraklubb Månedens bilde mai 2014!

 

"Blåkinnbieter"             "Flodhestsalat"

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: