Årstider, et fotoprosjekt.

Årstidene og skiftene i været er utgangspunktet for et lite fotoprosjekt jeg har startet. Jeg har tatt utgangspunkt i to ulike steder, og ønsker å fange endringene i vær og årstider på disse stedene. Dette er et prosjekt som jeg antar kommer til å være uten sluttdato, ønsket er heller å se variasjonen man kan oppleve (og fotografere) innenfor disse stedene.

Prosjektet er delt i to, en del hvor jeg skal fotografere samme motiv (med samme komposisjon og samme utsnitt) til ulike årstider og med ulikt vær. Del to av prosjektet er også et avgrenset geografisk område, men her ønsker jeg å vise ulike motiver og utsnitt, innenfor samme variasjon av vær og årstider.

Nedenfor er prosjektets begynnelse: Bilde 1 og 2 er tatt bare med 3 ukers mellomrom i løpet av mai måned. Disse bildene inngår i del 1 av prosjektet. De tre siste bildene er tatt på forskjellige årstider, tidlig vår, sensommer og høst. Disse inngår i del to av prosjektet. De tre bildene i denne delen av prosjektet er tatt på samme sted men viser ulike motiver og utsnitt av området hvor de er tatt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: