«Silentium Post Mortem»

Å se det vakre i det som kanskje umiddelbart virker som det motsatte kan være spennende. Jeg synes bildet under understreker dette. Jeg kom over denne døde kråka som var hengt opp på en stolpe. Sannsynligvis for å holde LEVENDE kråker unna. Kråker er svært kloke, og det er kjent at det unngår døde artsfrender.

Bildet ble tatt en nydelig mars morgen, hvor frosten var i ferd med å slippe taket ved hjelp av en gnistrende vårsol. I etterbehandlingen har jeg tatt ned fargene noe (det var blå himmel) og justert kontrast i bildet. Ellers er det ikke mye som er gjort foruten å legge på en vignettering og ramme.

Bildet er tenkt å benyttes i en konkurranse i temaet stillhet. Jeg har kalt bildet «Silentium Post Mortem».

Silentium post mortem

4 tanker om “«Silentium Post Mortem»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: