«Over bekken etter vann»

«Over bekken etter vann» eller kanskje det mer kommersialiserte «Det enkle er ofte det beste» kan være passende for de to bildene nedenfor.

I februar reiser jeg på 14 dagers foto-ekspedisjon til Uganda i regi av foto.no sammen med Hvitserk (http://foto.no/cgi-bin/articles/articleView.cgi?articleId=43245). I den forbindelse har jeg lånt meg et objektiv som jeg må gjøre meg kjent med. Og for å teste fotoutsyr, trene på fugl i flukt osv er Nedre Leirfoss (som jeg har skrevet om tidligere) et utmerket sted. Her finnes det måker og ender i stort antall og her kan man trene fototeknikk. Nå er det jo sånn at etter et par timer med fotgrafering, ønsker man gjerne at det er noe brukbart på minnebrikka når man kommer hjem. Det ble lite av det denne helga!

Men utenfor leiligheten satt en flokk sidensvans, så helgens beste bilder ble tatt fra verandaen av sidensvansene i bjørka utenfor. Derav tittelen på dette innlegget.

Det ble også en tur til Korsvika, men ærfuglen jeg hadde tenkt å fotografere var fullstendig fraværende i dag. Men utpå fjorden lå en alke, en fugl som ikke er fullt så vanlig i Korsvika. Det var litt vel langt hold, men lyset var nesten «gyllent» av vintersola, og jeg synes det ble et brukbart bilde, i all sin enkelhet.

300mm + TCe 2.0 (600mm), F 6.3, 1/160s

300mm + TCe 2.0 (600mm), F 5.6, 1/250s

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: