«Helgens outfit!»

Tittelen på dette innlegget kunne kanskje like gjerne kommet fra en «rosa-blogg», men antrekket som vises fram er nok langt fra det som vises fram i en slik blogg.

Etter noen timer med kamera ved foringsbrettet en mild forsommerkveld hadde nemlig blogg-forfatteren sørget for at den kommende generasjon mygg fikk gode oppvekstvilkår. Overkroppen, og spesielt armene, var veldekorert med hissige røde stikk. Dagen etter ble derfor et nytt antrekk prøvd ut. Heldekkende myggnett-jakke var helt utmerket når også myggen etterhvert søkte ly for duskregn og vind i kamuflasjen sammen med undertegnede. Ikke så veldig «lækkert», men utrolig praktisk!!

     

Bloggforfatteren i fotoskjulet, med helgens «outfit!»

Det var først og fremst flaggspetten som besøkte foringsstubben denne helga. Et flaggspett-par (nybakte foreldre tenker jeg) fløy i skytteltrafikk mellom foringsstubben og reir med nebbene fylt av diverse godsaker. Ekornet var også innom, og var nå nesten ferdig med pelsskifte. Kun noen små flekker på sidene og baken vitnet om den tykke grå vinterpelsen. I tillegg så var både granmeis, grønnsisik og bokfink på plass.

Koste meg også stort over å se på spettmeisen ved foringsstubben. Den plukket solsikkefrø som den kilte fast i sprekker, krypende med hodet nedover stubben (som den eneste i sin art),  åpnet frøene med det spisse nebbet, og til slutt; opp med hodet og ned med maten!

Nedenfor er et knippe bilder fra helgas økt i fotoskjulet. Klikk på bildene for å starte galleriet.

Alle bilder er tatt med Nikon D300s, Nikon VR 300mm 2.8. På noen av bildene er også Nikon 2x konverter benyttet sammen med 300mm  objektivet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: