«Her kommer vinteren»..

Enten man liker vinteren eller ikke, så er den like rundt hjørnet nå når oktober snart er omme.Ved oktoberslutt er den siste høstmåneden over, og vintermånedene står for tur. Her i Trondheim er det fra år til år varierende grad av vinter i overgangen mellom oktober og november. Etterhvert som bildearkivet mitt vokser, synes jeg det derfor kan være spennende å gå tilbake år for år for se hva jeg fotograferte i løpet av denne månden. I år er utgangen av oktober helt klart preget av vinteren som kommer, med snø helt ned til sjøkanten og ned i mot -8 grader i Trondheim natt til 29/10.

Jeg syntes derfor det kunne være passende med noen bilder fra vinterlige oktoberdager langs Ladestien i Trondheim.

2 tanker om “«Her kommer vinteren»..

  1. Flotte bilder! Jeg tok en runde med fotografiapparatet selv samme dag som deg. Synes overgangen mellom årstidene er spennende fotomessig mtp høstens farger og vinterens skjønnhet. Du har fanget begge godt!

    • Takk for det! Oktober er for meg overgangen mellom høst og vinter, og overgangen mellom lys og mørke. Selv om det blir mørkere og mørkere for hver dag nå, så blir jo lyset utrolig flott. og man trenger ikke stå opp så innmari tidlig for å fange morgenlyset 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: