Figurer i is

Frosten har kommet tilbake til Trøndelag. Og med den is og frosne sølepytter. Når sølepyttene får mulighet til å fryse slik de har gjort nå i det siste, så kan det bli utrolig flotte figurer i isen. Så lenge vannet får være i ro mens det fryser så kan dette gi noen artige fotomotiver.

Bildene under er tatt av slike figurer i is i slutten av november. Her har jeg brukt allround objektivet mitt (Nikon 16-85) på brennvidder fra ca 50mm til 85mm. Dette er ikke noe lyssterkt objektiv så største blender er benyttet (F 5,6). Skulle gjerne ha gått litt ned på blenderen for å få enda mer dype i bildene, men det får bli en annen anledning når også fotostativet er med på turen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: