Uganda slideshow

Nylig holdt jeg en bildevisning i kameraklubben hvor jeg er medlem. Det var bilder fra Ugandasafarien sist vinter. Jeg har lenge hatt lyst til å prøve å lage et lite «slideshow» av noen av bildene fra turen, og nå hadde jeg et godt utgangspunkt i de 40 bildene som ble vist fram for klubben.

Jeg har benyttet programmet ProShow Gold for å sette sammen bilder og lyd. Dette programmet var nytt for meg, men utrolig artig å leke seg med. Nedenfor er ca 30 bilder satt sammen til en videosnutt på drøyt 2 minutter.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: