En annerledes (na)turopplevelse.

Det er ikke alltid at fototuren går helt som planlagt. Noen ganger kan dyr eller fugler man ønsker å fotografere ikke være der de burde ha vært, en barnebursdag har funnet fram til samme sted der du tenkte å sitte stille å vente på det riktige fotoøyeblikket, eller vær og lys gjør at man kanskje bør se etter andre muligheter.

Bildene under er tatt fra en slik fototur som ikke ble helt som den var tenkt. Men det ble allikevel en flott tur! Lav novembersol sammen med noen mørke skyer denne dagen ga et flott lys over byen. Det gjorde at jeg fikk lyst til å fokusere på motiver som ellers kanskje ikke virker så spennende. Det ble en øvelse i å se det vakre i elementer som ikke er så estetiske eller flotte i utgangspunktet .

Det ble en annerledes (na)turopplevelse med fokus på båter, bygninger og konstruksjoner i og rundt Trondheim havn.

Alle bilder er tatt med Nikon D300s og Nikon 70-200mm 2.8 VR.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: