Mot lysere tider!

Selv om det fortsatt bare er januar så merkes det her i Trondheim at dagene har blitt litt lengre, og det går mot lysere tider. Nedre Leirfoss er et yndet sted for fuglefotografering vinterstid, siden Nidelva her stort sett er åpen pga kraftverket. Nå har sola kommet tilbake til Leirfoss etter et par måneder i «mørketid».

Langs Ladestien blir det også stadig flere flekker og strender som får tilbake sola. I Korsvika er det nå et par timer solgløtt midt på dagen. Sist søndag ble det en tur langs Ladestien via Korsvika, Djupvika og Ringvebukta. I Korsvika koste ærfuglen seg i fjæra, mens lav januarsol ga flott fargespill i fjærdrakta. Her er noen bilder fra sist søndag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: