Høstferie 2013

Årets høstferie var en og en halv dags avspasering fra jobb, og turen ble lagt til mine foreldres hytte på Bjorli. Der viste oktober seg fra sin aller beste side; pent klarvær med noen få minusgrader om natten og opp i mot 15 plussgrader på dagtid. Fugler og ekorn brukte dagene til å hamstre frø og andre godsaker som ble lagt ut, og det manglet ikke på fotomotivene.

Det var allikevel turen opp til Sandgrovbotnen som gav de største opplevelsene denne gangen. Kombinasjonen av varmt høstvær, lav sol og blikkstille vann ga noen fantastiske landskapsmotiver med speilinger. Området er fortsatt flott, selv om det stedvis bærer preg av store inngrep i forbindelse med vannkraftutbyggingen. Det er i dette området flere vann ble regulert i forbindelse med Mardølautbyggingen på begynnelsen av 1970-tallet.

Her er noen bilder fra Bjorli i midten av oktober.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: