Fototreff Venabu 2013

i år som de to foregående årene deltok jeg på høstfototreffet på Venabygdsfjellet i regi av Venabu fjellhotell. Dette har for meg blitt en årlig tradisjon, og også i år ble dette en utrolig flott helg med godt fotofaglig utbytte og mange hyggelige mennesker.

Jeg har skrevet om disse fototreffene tidligere, men må nok en gang si tusen takk til både vertskap (Lars og Haldis) og ansvarlig for treffet Olav Storm for nok en flott workshop. I år som tidligere var Fotovideo med Erik Damsgaard til stede med sprudlende humør og masse gode tips. Epson sørget for at vi fikk printet bildene våre, og kom også med mange gode og råd for optimalisering av print. Olympus viste noen imponerende hybridkameraer med bildeskarphet som virkelig overbeviste.

I år som i fjor startet treffet med et foredrag og bildevisning, og i år var det naturfotograf Tom Dyring som viste bilder av ville dyr og fugler fra inn og utland. Dette var et inspirerende foredrag med flotte bilder, blant annet unike bilder av hoggorm som sluker bytte. Tom var med hele helgen og bidro med masse gode råd og tilbakemeldinger i felt og under «fremkallingsarbeidet» etterpå.

Hyggelig var det også at min egen bildevisning ble tatt godt i mot av både deltakere og fotografer. Det gir inspirasjon og selvtillit til å utfordre meg selv og jobbe videre med både fotograferingen og presentasjoner.

Været på Venabygdsfjellet viste seg fra sin beste side i år, og vi hadde virkelig en flott helg med fotografering i nydelige høstfarger.

Nedenfor er noen av mine bilder fra helga på Venabu, samt turen tilbake til Trondheim over Dovrefjell.

Takk for en flott helg alle deltakere og ansvarlige! Håper vi sees igjen neste høst!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: